P-fest i Stockholmo

Just ja jag har ju inte skrivit om att jag blivit bjuden på fest till Stockholm i helgen. Jag och Sabitha tänkte köra Handelsbanken-blå men det var inte så jäkla lätt heller. Men något sånt här blir det.

Ont i fötterna lär man ju ha ja men äsch vi härdar :D


Dag 30 av 30 och Valborg!

Tjoho nu har jag banne mig fightat i 30 svettiga dagar och det har gått galet fort. Jag kommer att fortsätta träna men inte varje dag och matupplägget gillar jag så det blir något liknande i fortsättningen. Jag har ju liksom tänkt att tajta till mig än mer innan sommar och semester kommer ;)

Nu är det lunch på jobbet men efter stängning kl ett så är det raka vägen till Umeå och mina fina flickor som gäller.

Jag bjuder på en svettig spännisbild och blomman i håret dagen till ära. Puss!


Här sitter jag och sitter

Skönt med tre tvättmaskiner :P


God lördags frukost

Idag blev det ägg med dill- och citronröra och räkor. Plus hallonröra med müsli och pumpafrön. Mmmmm!


Kvällsmål

Har just ätit bananplättar med hallonröra. Behöver jag säga att de va mumsigt :)


Vår eller vinter

Nu får vädergudarna bestämma sig. Jag tänkte så stort skiva igår att nu har den riktiga våren kommit till Jokkmokk också. Solen värmde när jag gick hem efter jobbet och asfalten var framme överallt. En långpromenad planerades nu till morgonen men tji fick jag när jag kollade ut genom köksfönstret..


Dag 20 av 30

Å hej allihopa! Haha jag sitter inte kvar i hörnet. Det blev visst lite dåligt med uppdateringen här efter påsk. Dagarna tas upp av träning, jobb och matlagning sen är jag supertrött och måste sova så jag orkar upp när klockan ringer TRÄNING 05.00 :)

Imorgon är det dag 20 av 30 i fitnessfighten. Jag har alltså tränat varje dag i 20 dagar och ätit gott sex gånger om dagen. Fantastiskt lyxigt ;) Idag åt jag kesella med mosad banan och passionsfrukt till ett av mellanmålet och det va så jädra gott.

Jobbet går kanonbra. Dagarna går undan och alla är så goa och glada.

PEACE!


Frukost i hörnet

Jag blev iiiinte klar med tapetseringen igår. Typiskt. Tapetserade till två inatt och har väl några helvåder och nå småjox kvar. Jag har ju ställt in mig på att fara tillbaka till Jokkmokk idag så det blir nog inte mer gjort sen jag är klar med våderna. Jag som tyckte att den här helgen skulle bli såå lång. Jaja det är ju bara 40 mil men vi får väl se till att vara effektiv när vi åker hit i maj.

Men! Jag borde få pris i att tapetsera en ojämn vägg så att den blir bra. Jag hade ju det lagomt roligt när jag skulle börja arbeta här i påskhelgen. Först hade typ hälften av spacklet i hinken stelnat så jag hade minimalt att arbeta med. Sen skulle jag till att måla lite av det som var kvar med golvfärgen och då var den stenhård. Jahapp då tar jag och spacklar igen hålen på räcket med snickerispacklet istället men då hade den legat ovanför elementet så den var klumpig och avdunstad. Ja det är inte lätt att va mig ibland.

Nu blir det effektivt arbete! :D


Variation förnöjer

Jo det här dilemmat med att jag inte har någon matplats i köket längre. Lite variation så går det ju prima. Igår satt jag där i hörnet på kuddarna och åt :)

Ser ni förresten dopklänningen. Det är lillemans som numera är storeman ;) och min fästman. Tänk att han varit så liten. Lite blekmedel så kan den nog användas i en generation till. Senare alltså inte än :D


PÅSK

Vad är väl en påsk ensam i ett stort tomt hus på tre våningar i Dorotea. Den kan ju va fruktansvärt långtråkig, o dötrist o tråkig o alldeles... alldeles underbar!

Haha nä nu ska jag inte överdriva men det går bra. Jag har ju bra med utrymme att träna kan jag ju säga och färdiga matlådor med kanongod mat. Det är väl snarare det där arbetet som ska göras här innan jag kan åka tillbaka till Jokkmokk som är lite gruvsamt när jag är ensam. Sitter just nu på bänken i köket och samlar kraft till att slipa det jag spacklade igår. Sen blir det tapetsering.


LOVE MY LOVA LADY

Det var inte igår, men kärleken består ;) Puss!



Mat

Jag lägger ut mina matbilder mest för att jag ska komma ihåg att jag kan göra varierad god vardagsmat efter den här månaden också. Här har vi typ en skagenröra med kräftor och räkor men plus tonfisk som jag rörde i och så basmatiris till det.


Dagens middag

Ja idag blev det mera mums. Kotletter med fiberpasta, champinjoner och paprika wokade i vitlök och curry + pepparsås. En riktig hit :)

Och kvällsmålet blev en smoothie på hallon, mango, passionsfrukt och kesella. Mmmmm!


Bilder från vårt nya hem OBS! STÖKIGT ;)

Nu mamma behöver du inte vänta längre. Jag tar och lägger ut bilderna jag tog i lördags ändå. Jag tänkte visa er nu när jag satt upp gardiner och plockat bort alla lådor men det får bli senare :) Klämde in en liten video också där slutet med en liten rundvandring. Från i fredagskväll när vi kommit på plats så den är lite mörk. Jaja det här får väl vara de så kallade förebilderna så tar vi efterbilder när vi fixat vardagsrummet (som nu under min Fitnessfight agerar gym).

PUSS OCH KRAM

 

 

 

 

 







Jag lever!

(Bloggar från mobilen så jag hoppas det inte ser tokigt ut med bilderna)

Jag lovade ju att blogga så fort vi kom til Jokkmokk men det har som inte prioriterats. Vi lever och mår här uppe. Tänkte lägga ut bilder på lägenheten ikväll men jag somnade visst efter att Daniel for till Gällivare.

Idag är dag 2 av fitnessfighten. Träningspassen har kanonbra upplägg och maten är god. Idag blev det lax med ris, skagenröra och wokade champinjoner och paprika :)


RSS 2.0