Afropowerdance

Då var hälsokonventet avklarat. SOM jag varit nervös och det blev inte mindre när jag kom till sporthallen igår och såg allt folk. Och alla duktiga instruktörer! Den proffsiga atmosfären med scen och headset! Ja det pirrade allt i magen. Då ångrade jag lite att jag inte börjat träna koreografin tidigare och framförallt inte provat den med någon framför mig. Ja hur som var det 1,5 timma innan jag skulle hålla mitt pass så jag hann andas ut och förbereda mig mentalt sen körde jag järnet.

40 deltagare valde att komma på mitt pass och oj vilken respons jag fick efteråt. Det gick jättebra och alla var svettiga och glada. De 25 broschyrerna som jag skrivit ut tog ju slut på en gång.. Det trodde jag aldrig!

Jag pustade ut och bytte om inför nästa pass jag skulle hålla som var basgympa. Hmm kl slog ett och det var inte en kotte i salen. Haha det var visserligen lunchtid, många hade kört tre pass på morgonen och en föreläsning om självförsvar startade samtidigt. Plus att i salen bredvid var det 'Rocknroll-yoga'. Jag kan hålla med om att det låter roligare än Basgympa :D Tillslut kom det ändå fem peppade tjejer så jag fick köra mitt gympapass.

Sen snabbade jag mig hem och åt, duschade och åkte sen på jobbet för att skriva ut fler broschyrer. Åter på plats på konventet var det dags för föreläsning med Martina Haag. Vilken härlig kvinna. Jag ska nog se om hennes böcker finns som ljudböcker. Med en bok i örat går morgonpromenaderna snabbt som tusan :)

Imorgon måndag börjar höstlovet för alla skolungdomar. På kvällen har jag ett prova-på-pass i Afropowerdance och på tisdag kör jag igång med ett pass varje vecka fram till jul. Spännande!


LUGG

Det är ju ofta så att när man inte har lugg vill man ha det och när man klippt det så ångrar man sig. Idag tog jag mod till mig och gick till en thailändska som öppnade en ny salong i Jokkmokk denna vecka. Alltså ingen jag kunde fråga som vart där förr och svenskan var väldigt bristande. Men jag tror att jag blev rätt så nöjd. Lite små justeringar tror jag hon ska få göra imorgon men i det stora hela så fick jag ju en frisyr nu. Dock blev jag några år yngre i utseendet nu kan jag tycka.. Jaja det är väl bara att tacka och ta emot ;)


Long time no see

Haha här var det lite tråkigt känner jag. Jag har liksom massa annat för mig hela kvällarna så jag har lämnat bloggen bakom mig ett tag.

Senast skrev jag att jag skulle till Stockholm. Där gick jag en utbildning för att få instruera Afropowerdance. Grymt roligt och bra träning. Den 27 oktober ska jag ha två gruppträningspass på ett convent här i Jokkmokk. Dagen kommer att kallas Powerlördag :D Det blir två olika pass varje timme i sporthallen från 11-16 och på plats under dagen kommer olika företag att finnas för att sälja produkter och mat. Det ska bli så roligt att vara delaktig i.

Nu ska jag pallra iväg till sporthallen för lite träning på egen hand :)


RSS 2.0