Just ja! Kryssen va de ja..

Mitt kryssmål gick galant, tills jag blev sjuk... Fyra fjuttiga kryss va jag från 80 st. Ja det är väl den förlusten som får mig att vilja gå på ännu hårdare i 30 nya dagar och vad passar inte bättre då än Fitnessfighten ;)

Jag morgonpromenerade i alla fall 25 av 30 dagar och det känns fantastiskt. Jag studsade nästan upp ur sängen på mornarna. Underskatta inte promenader hörrni, den extra energin man får varje dag är mycket värd.


 


Fitnessfighten

Japp nu har jag anmält mig till något som heter Fitnessfighten. Det är en tävling som startar den första varje månad och pågår i 30 dagar. Jag är med från 1 April. Så här står det på hemsidan:



FITNESSFIGHTEN


Fitnessfighten är ett effektivt sätt för dig att snabbt komma igång och få resultat. Du tränar 1 timma per dag (styrketräning och kondition) varje dag i 30 dagar där du följer ett noga sammansatt kost- och träningsprogram som är anpassat för dig. Alla övningar kan du göra hemma eller på gymmet.

Gillar du utmaningar, tävla och vill gärna vinna - då skall du välja Fitnessfighten. Du lägger in dina bilder och mått innan och efter din träningsperiod. Det görs inom en vecka innan du startar och inom en vecka efter efter du slutat. När du har lagt in alla dina bilder och mått är du kvalificerad för tävlingen och kan vinna den.

Under din träningsperiod får du också praktiska kost- och träningstips via vår blogg, facbebook och mail som du har med dig i framtiden då målet är att få ett långsiktigt hälsosammare liv.Om du följer vårt unika 30-dagars kost- och träningsprogram kommer du bland annat att få följande resultat:

- Minska i vikt och fettprocent
- Förändring av din kroppsform
- Minskad stress
- Ökad förbränning och välmående
- Förbättrat lymfsystem


VAD VINNER MAN?

Vinnaren får priser till ett värde av ca 53.000 kr:
- Träningsresa för en person till Portugal med 
Springtime Travel, värde ca 12.000 kr*.
Fustra Certified PT-utbildning, värde ca 38.000 kr**.
- Roddmaskin från 
Casall, värde ca 3.000 kr.






Jag kommer att försöka skriva här i bloggen så mycket så möjligt. Och givetvis ska jag skriva om vårt nya liv i Jokkmokk som också startar den första april :) Men är det någon som är minsta intresserad att va med och fightas så anmäl er innan sista mars så gör vi det tillsammans!


På vägen mot kryssmålet

Ja hur går det förresten med mitt kryssmål kanske någon undrar.  I måndags var det halvlek och jag räknade ihop 39 kryss. Målet är alltså 80 kryss så det bådar gott. På 15 dagar hade jag morgonpromenerat 13, tränat 8 och varit sockerfri 10. Plugg och packning står för resterande.

Idag har det alltså gått 20 dagar och det ser riktigt bra ut :)



Haha ursäkta att jag lägger ut sånna här bilder. Det känns bara så mycket enklare att välja när man ser det såhär. Någon av er kanske tänker till en sekund och då är jag nöjd.








Melodifestivalen = Svett

På gymmen kör dom varje år Valaloppsspinning, alltså cyklar tills vinnaren har gått i mål. Med inspiration från det så gjorde jag en egen variant ikväll. Jag ställde mig på crosstrainern här hemma och körde järnet hela Melodifestivalen. 120 minuter senare hade jag enligt maskinen bränt 740 kalorier. Det gick ju galant men jag kommer förmodligen vara lite mör i kroppen imorgon.

Jag har förresten gjort mig förtjänt av 5 kryss idag. Efter frukost och marinering av kött började jag dagen (kl 12, haha) med 7 km promenad. Tog exakt 60 minuter! Sen målade jag trappen och stolparna ett andra varv i 4 timmar (första varvet tog 5 timmar igår!) och under tiden lyssnade jag igenom alla föreläsningar som varit hittills. Effektivitet på hög nivå ;) Och då hade jag dessutom lagt köttet i lergrytan och satt in det i ugnen så precis när jag målat klart var maten redo att ätas. Slängde ihop en sallad och gjorde en redning på skyn som blev i grytan. Så gott! Jaa det finns kvar till dig Danneman :)

Sen var det ju bara hopp på crosstrainern och jag tycker rätt låt vann. Hon är så fin den där Loren. Och vilket hår!

Förresten ska jag väl säga det att hade jag inte målat trappen idag hade jag förmodligen gått upp och satt mig i soffan och kollat på melo men tji fick jag. Fick snällt kolla på datorn via webben istället. Men det är ju inget ont som inte för något gott med sig säger dom ju :)



Japp, känn pressen mina vänner!


Sol ute sol inne..

Godkänd första joggingrunda i år kan jag tycka ;)


Fästfolk

Ja ni hör så tokigt. Nu är vi alltså fästmö och fästman. Fästfolk helt enkelt som min lilla mor sa ;)


RSS 2.0