Tjenare!

Det kändes som trivsamt på den här gatan av någon anledning ;)


Update

Cykelställ införskaffat och monterat. Det var rena rama Ikea-beskrivningen men vi slog våra kloka huvuden ihop och skruvade med grabbarna på husvagnsverkstan som publik. Dom blåste ur lite grejer bak i kyskåpet åt oss så nu får vi kanske en kall öl ikväll ;) Nu har vi i alla fall börjat rulla mot Umeå. Catch you later ;)


Morgonstund har guld i mun!

Men fiiinväre vi fick! Observera den molnfria himlen ;) Morgonen var gudomlig och jag har sovit som en prinsessa i husvagnen. Frukosten blev tusen gånger godare än vanligt med husvagnsdörren på vid gavel och solen som sken in. Det ser ut som vi kommer trivas rätt så bra!


Första stoppet

Det blev kort och gott i Luleå. Imorgon ska vi hämta däck och cykelställ här på Storheden sen bär det av mot Umeå. Där ska vi teknik-shoppa lite och ragga upp syrsan en sväng sen ser vi om vi hinner rulla vidare en bit.


Sommargott!

Nu har mys-helgen passerat och fort gick det. Mams och paps har fått se hur vi bor och vi har utforskat Jokkmokk åt alla håll och kanter. Ätit gott och promenerat nån mil varje dag :) Nu är det bara en dags jobb kvar sen börjar den efterlängtade husvagnssemestern. Jag tror aldrig att vi fått så mycket tid tillsammans dom vi ska få nu. Så jädra gött!


Fina fina föräldrar

Ni är som stöpta i en form, helt perfekta och vackra som få. Era kära barn är så lyckligt lottade ska ni veta. Bästa mamma och pappa. Och i helgen får jag rå om er helt själv. Puss och kram!


Sommar och sol

Jag tror den är här nu. Sommaren! :) Nu fungerar bloggappen på telefon igen så nu ska jag försöka hålla er uppdaterade. Semestern börjar om två veckor eller kanske en om jag har tur :) Då blir det 110% husvagnssemester för mig och Danneman. Hoppas att jag får användning för min nya klänning. Ooo så jag längtar!


RSS 2.0